Bra foton på språng

Det är inte många år sedan som man väldigt ofta utbrast ”Nej, nu glömde vi kameran!” eller ”Nu skulle vi haft kameran med oss!”. Idag har majoriteten av oss visserligen inte med vår egentliga kamera, utan istället använder vi kameran som finns i mobiltelefonen. Kameran i mobilen är dessutom långt bättre än vad en kompakt kamera var för 15 år sedan. Utvecklingen går minst sagt framåt!

Föreviga ögonblick

Kameran använder vi i stort sätt dagligen nu för tiden och många tar mer bilder på en vecka än vad du förr gjorde om året. Till mobilen, precis som till en kamera, finns det dessutom utrustning som hjälper dig att optimera dina bilder. De flesta av oss har definitivt redigerat redan tagna bilder med hjälp av appar och filter. Men, varför inte även lägga lite krut på själva fotomomentet? Det finns massor av teknisk hjälp att hitta online. Genom att utrusta din mobil på rätt sätt kommer dina bilder att hålla en helt ny nivå jämfört med tidigare.

Sociala medier

En stor del av våra fotografier lägger vi gärna ut på sociala medier. Vi vill dela med oss av oss själva av våra upplevelser till nära och kära, men ibland kan det vara nyttigt att tänka till en extra gång.