Framkalla digitala bilder

Går vi tillbaka till filmrullens tid behövde var det inte helt lätt att framkalla sina egna bilder. Det krävdes en hel del utrustning och ett rum med endast rött ljus för att få bra resultat.

tavla_dator_264704444

När sedan digitalkameror tog sig in på marknaden blev det betydligt enklare. Allt man behövde då var en dator och en bra skrivare fylld med fotopapper. Men eftersom få personer hade en skrivare som kunde klara av papper större än ett A4 gjorde man ju inte direkt stora tavlor av dessa bilder.

Detta är precis vad vi kan göra idag, och utan att behöva en skrivare hemma som klarar av detta. Detta tack vare tjänster som erbjuds av företag som Canvasframkallning. Det går till på följande sätt:

  1.  Ta en bild med en digitalkamera och spara den till datorn.
  2. Gå in på företags webbplats och ladda upp fotot till dem.
  3. Välj storleken, taveltypen, ramstorleken och kantalternativ.
  4. Lägg till tavlan i kundvagnen och gå sedan vidare till betalning.

Svårare än så blir det inte. Inom en viss tid får man sedan hem tavlan och det är bara att hänga upp den på väggen för alla att beskåda i sin helhet.

Så har man tagit ett foto på någon eller något och känner att den skulle göra sig perfekt som en tavla att hänga upp i hemmet finns nu allt man behöver för att göra detta tillgängligt bara några klick bort.

Så länge man ger dem en högkvalitativ bild är det inga problem att få en riktigt snygga tavla nästan en och en halv gånger en meter stor som sedan kan få pryda hemmet.