Skapa en snygg fotovägg

Något som kan vara snyggt i ett hem är att skapa en snygg fotovägg. Nu kanske inte alla har kunskapen att fotografera men ibland kanske man lyckas få till en snygg bild som man skulle vilja printa och hänga på väggen. I en tid då mobilkameran blir allt bättre så kanske man kan få till en bild i bra kvalité att kunna förstora som tavla.

Fotovägg med andras bilder

Om man nu inte alls har ett fotointresse men ändå vill skapa en fotovägg så är det tur att det finns andra som kan detta med fotografering och tar fram fantastiska posters som man kan köpa på nätet. Prints By Emla är en som säljer sina fotografier som posters. Du väljer vilka motiv och storlekar du vill ha på dina poster. Välj sedan att rama in dessa eller hänga upp med posters upphängning. Du hittar även tillbehör för att hänga upp dina posters. Valet är ditt. Hos Prints By Emla så hittar du förutom posters också brickor, skärbrädor och kuddar med hennes motiv.

Att sätta upp fototapet

Något som kan vara spännande är att göra en fondvägg med en fototapet. Vissa kanske tycker att det blir för mycket men många gånger så kan motivet vara det som gör det hela rörigt och svårt att titta på. Hitta motiv som är lugna och ger dig ro så kan det passa in i ett sovrum eller liknande. Om du har en fantastisk bild som skulle kunna göra sig bra som fototapet så går det att via nätet beställa detta. Fördelen med en tapet är ju om det inte blir bra så kan du riva ner den och antingen måla om eller sätta upp en neutral tapet och sedan skapa en fotovägg där istället.