Visa upp dina snyggaste bilder

Håller man på med fotografering på hobby basis så händer det lite nu och då att man får till den där perfekta bilden, då vill man gärna visa upp den på något sätt. Här kommer det några tips på hur du kan visa dina snyggaste bilder.

sunset photographer

Framkalla dina snyggaste bilder

När du fotografera om laddar över dina bilder till din dator så blir det naturligt att du kolla igenom din skörd av foton för att se om någon eller några blev så där speciellt bra. Du kanske sparar ihop ett större antal bilder som du vill framkalla för att kunna sätta in i en klassisk fotopärm. I dagens digitala värld så kan det vara skönt att kunna sätta sig ner och bläddra igenom ett ordentligt fotoalbum och minnas tillbaka.

Sälj dina snyggaste bilder

Har du ett gäng av bilder som du tror skulle kunna säljas så finns det ett par ställen på nätet som kan fungera bra, vi tipsar om Mostphotos en tjänst där vem som helst kan ladda upp bilder och lägga ut till försäljning. Det är relativt enkelt att registrera dig för att sälja dina bilder. Välj ut bilder som du vill sälja och följ instruktionerna för att ladda upp dina bilder på deras server. Det du säljer är rätten för den som köper den att använda bilden i olika sammanhang. Fördelen är att en och samma bild kan säljas om och om igen och dealen med Mostphotos är generös, det delas 50/50 på det bilden kostar att köpa, säljs en bild för 50 kronor så går 25 till dig och 25 till Mostphotos.