Få toppkvalitet på dina streamade event

Vi spenderar alltmer tid framför våra skärmar. Det är där som vännerna finns och det är också där du lär dig nya saker. Skall du streama ett event? För att lyckas, krävs det ofta att du tänker till lite. Gör en testsändning för dina vänner. Låter det bra? Finns det ytterligare något som kan förbättras?

Tänk på bilden som når ut

Idag funkar det inte att slarva med detaljerna. Bara det bästa duger. Se därför till att eventet du streamar ser bra ut online. Investera i proffsig belysning och tänk på var du placerar kameran. Kom ihåg att klä dig fint och lägg några snygga krukväxter i bakgrunden. Dina tittare kommer att uppskatta att du har gjort det där lilla extra.

Satsa på ljud och röst

Klicka dig vidare här för att få mer hjälp med dina streamade event. Har du även satsat tillräckligt på ljudet? Ifall sändningen har dåligt ljud, så är du riktigt illa ute. En irriterande röst är inget som någon orkar lyssna på. Kom ihåg att värma upp din röst, innan du leder dina streamade events. Du kan stretcha din tunga som artisten Agnes och så är du redan en bra bit på väg.